Туристически обувки - Garmont dragontail mnt gtx

  • Марка: Garmont
  • Модел: 481199/212
  • Наличност: В наличност
  • 288.00лв.
Размери:

Опции

- +Етикети: Туристически обувки - Garmont dragontail mnt gtx, 481199/212-1, Туристически обувки

За планинари-ентусиасти, предпочитащи ниско изрязана туристическа обувка. Dragontail осигуряват нужната пъргавина, лекота, удобство и стабилност. Подметката гарантира отлично сцепление по време на походи и катерене, но е също толкова надеждна и при неравен и стръмен терен. Много стабилна и плътно прилепваща към крака обувка, благодарение на лентата минаваща под глезена, настройва се персонално според предпочитанията ви.

Туристически обувки - Garmont Dragontail MNT GTX

 

Сайта ни предлага едни от най-добрите ниски обувки - Garmont Dragontail на пазара.
Тази обувка се изработва в няколко вариации, като всяка модификация ще разпознаете по съответните думи LT, MNT и GTX в заглавието на продукта. За ваше улеснение, сме написали кратко описание с които да ви подпомогнем в избора:
В случай, че в името видите LT (light), това означава че обувката е олекотена и това се дължи на дебелината на подметката, която е по-тънка в сравнение с MNT моделът. По леката обувка е много по подходяща за некаменист  терен, докато с MNT обувка е точно обратното, тoест, ще се чувствате много по комфортно в случай че се движите по скали или камъни.

Когато в името на модела има GTX, това означава че е с гортекс водоотблъскваща мембрана. Една екстра носи както положителни нагласи, така и отрицателни. При влажно време гортекса определено ще ви е от полза запазвайки краката ви сухи от влага, от друга страна в по-топло време, въпреки дишаемостта на мембраната може да се окаже че ви пази по-горещо от колкото бихте искали.

  •  1,8 мм водоустойчив велур;
  • Подсилена гумирана предна част за по-добра защита;
  • Стелки, които отвеждат влагата  и позволяват на ходилата да дишат;
  • Vibram® Maton спомага за по-добро сцепление и катерене.

 

 

 
 

Напишете коментар

Бележка: HTML не се показва!
    Лош           Добър

Свързани продукти

Безплатна доставка

за поръчки над 60лв

14 дена право на връщане

Удобно и лесно връщане на стока

Телефон 0988 983478

Поръчай бързо и без регистрация